Mmmm..... cookies...

Afdeling

Ryhaven
1426-0

I det vestlige Aarhus, for enden af en blind vej, ligger Ryhaven godt gemt. Afdelingen består af 50 ungdomsboliger, som blev opført i forbindelse med renoveringen af naboafdelingen i 2015-2017.

Masser af grønne områder og små terrasser til hver bolig giver gode muligheder for at opholde sig ude både alene og sammen med naboerne.

Boligerne er alle toværelses rækkehuse. I stueplan har man soveværelse, med udgang til en terrasse, og badeværelse, og på førstesalen har man en stor stue og køkken i ét. På førstesalen kan der også opsættes en skillevæg, så man får et soveværelse mere. Det gør lejligheden delevenlig, og dermed kan den både bebos af en pladskrævende single, et par, eller et par venner, der skal bruge hver sit soveværelse.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Ungdomsboliger i Aarhus Kommune udlejes via www.ungdomsboligaarhus.dk. Det er altså her, du skal skrive dig på venteliste.

Boliginfo

Adresser

Ryhaven 105A-105C, 105F-105T, 106A-106H, 61A-61T, 95A-95N,
8210 Aarhus V

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px

Antal boliger

50

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

2

Størrelser

50 m2

Husleje

4107 kr.

Indskud

23192 kr

Ventetid

Ikke angivet

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk